Een Butternut voerbak met ingrediënten op de tafel met een lam, beef en kip maaltijd

Een verse kijk op hondenvoer

Alle ingrediënten in onze maaltijden kiezen we met zorg uit om jouw hond gezonder en gelukkiger te maken. We gebruiken geen conserveer- of vulmiddelen. We garen de maaltijden langzaam op een lage temperatuur en vriezen ze snel in om de versheid en smaak te behouden.

Dit zijn een paar van onze favoriete ingrediënten:

Hoe kan ik beginnen?

Een hond die ruikt aan een voerbak met een Butternut maaltijd Een hond die ruikt aan een voerbak met een Butternut maaltijd

Hoe kan ik beginnen?

Stap {{number}}

Stel je hond voor

We leren je hond graag beter kennen. Vul de vragenlijst in en wij maken een maaltijdplan op maat, speciaal voor jouw hond.

Stap {{number}}

Ontvang je eerste box

De introbox bevat twee weken aan versbereide maaltijden en alles wat je nodig hebt om te starten.

Stap {{number}}

Een flexibel abonnement dat bij je past

Onze maaltijden worden in perfecte porties bij jou thuis bezorgd. Je kan je box op ieder moment pauzeren, uitstellen of opzeggen.

In je eerste box

Een ruime keuze aan Butternut maaltijden met verse ingrediënten op een aanrecht

Verse, voedzame maaltijden - Onze heerlijke maaltijden kun je direct serveren of in de koelkast of ijskast leggen.

Verschillende Butternut Box Extra's op het aanrecht

Unieke extra's - Voeg gezonde tussendoortjes, kauwkluiven of bouillon toe aan je box.

Een Butternut Welkomstboekje

Welkomstboekje - Met alles wat je moet weten over onze verse maaltijden, hoe je ze serveert en overgaat op Butternut.

#Butternutter

Volg ons en geniet van oneindig veel hondenfoto's, -video's en -weetjes. Een endorfine boost binnen handbereik.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Alles wat je moet weten over Butternut Box

Butternut Box is vers hondenvoer. Geen nat- of droogvoer en niet rauw. Al onze maaltijden worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, langzaam gegaard op een lage temperatuur en dan snel ingevroren om de versheid te behouden.

De maaltijden zijn vacuüm verpakt. Zo hoeven we geen conserveermiddelen te gebruiken om het voer vers te houden. Je kunt ze meteen uit de koelkast opdienen.

Maaltijden blijven ongeopend tot 12 maanden goed in de vriezer. In de koelkast kun je maaltijden tot 5 dagen bewaren.

We kiezen onze ingrediënten met zorg uit. Dit doen we bij boeren en leveranciers die we kennen en vertrouwen zodat we precies weten waar het vandaan komt.

We schrijven de betaling af wanneer we de box versturen. Je hebt dus genoeg tijd om je maaltijdplan aan te passen of extra's toe te voegen als je al besteld hebt. Handig voor wanneer je ineens geen tussendoortjes of hondenpoepzakjes meer in huis hebt. Niemand wil met lege handen staan.

Onze maaltijden komen bevroren aan en kunnen meteen in de ijs- of koelkast. Dankzij ijspacks en insulatie in de box, blijven de maaltijden zeker koud totdat je thuis bent. Leg de maaltijden direct in de ijs- of koelkast. Zijn de maaltijden een beetje ontdooid? Geen zorgen. Als de maaltijd nog koud aanvoelt, is er niks aan de hand.

Je hoeft niet te tekenen voor ontvangst.

Je kunt de bezorgingen van je box beheren in je account. Ontvang de box eerder, later of zelfs morgen al.

We raden aan wat extra maaltijden in de vriezer te bewaren zodat je altijd voer in huis hebt. Het is wel eens gebeurd dat een partner per ongeluk hondenvoer zat te eten. Echt.

Smaak kan per hond verschillen. Vind je hond een maaltijd niet lekker? Geen zorgen, er is genoeg keuze. Zo kan je uit 11 maaltijden kiezen. Jouw hond's favoriet zit er zeker bij.

Wanneer je het voer van je hond verandert, kan dit vervelend zijn voor de maag. Langzaam overstappen is daarom heel belangrijk. In je eerste box vind je een overgangsgids die je daarbij helpt. Het kan tot 14 dagen duren voordat je hond gewend is aan nieuwe voeding, dus geef niet op. Heb je hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar. Laat het ons weten wanneer je hond ergens allergisch of gevoelig voor is, dan passen we de maaltijden hierop aan.

BUTTERNUT FAQ